Kur var nopirkt?

Autors Saturs
19.jūnijs 2008 14:28

Man ir mašīna ar garo aizmuguri, gribēju iegādāties tādu lielu paklāju - pārklāju, ko ieklāt automašīnas bagāžniekā, lai vis nesaspalvojās un nesasmērējas.

Varbūt kāds no Jums zin, kur tādu var iegādāties?

Bija rakstiņš par tādiem vienā Autobild žurnāla numurā, bet tur tikai bija rakstīts, ka var iegādāties bāzē Tropican, bet adresi tā arī nevaru atrast tai bāzei.... Varbūt ir vēl kādi varianti, kur tādu var nopirkt?

20.jūnijs 2008 13:52

Ja Tu domā plastmasas vanniņu, tad to var iegādāties autosalonos, kuri pārstāv jūsu mašīnas marku. Ja ir domāts mīkstāks pārklājs, tad tādi ir nopērkami Berģu DEPO pie dzīvnieku lietām. Šo pārklāju izmantoju aizmugurējam sēdeklim.

Ar vanniņu ir tā, ka uz tās tāpat būs kaut kas mīkstāks jāliek virsū, jo garākā ceļā sunim nav pārāk ērti. Es vanniņai virsū lieku suņa gultu.

20.jūnijs 2008 16:29

Ja šādu paklāju var nopirkt Depo braucot pa pleskavas šoseju.

27.jūnijs 2008 14:51

Nu re, paldies, nopirkām jau kautko līdzīgu dzīvnieku veikalā uz Valdeķu ielas.

Nez kas tā par vanniņu, mans ambuldodziņš diezvai tur varētu ielīst bet izklausās interesanti.

Starpcitu ja runa par sakloniem, kur mašīnu pirku, nu nē, tur tād cipars visām tām lietām....nav vērts

29.jūnijs 2008 21:01

Nez kas tā par vanniņu, mans ambuldodziņš diezvai tur varētu ielīst bet izklausās interesanti.

Starpcitu ja runa par sakloniem, kur mašīnu pirku, nu nē, tur tād cipars visām tām lietām....nav vērts

Ja jau mastifs ielien, tad gan jau, ka ambuldogs arī tiktu iekšā. Saucas šis izst5rādājums vanniņa, bet malas ir zemas un tā pilnībā pārklāj aizmuguri. Domāju, ka to tikai salonos jāmeklē, jo katram modelim izmēri un formas tomēr ir savādāki.

-->